Saada vihje

Kirsimari söögituba tähistab sünnipäeva erilisel moel

Amblas tegutsev Kirsimari söögituba kutsub rahvast õhtusöögile.
Amblas tegutsev Kirsimari söögituba kutsub rahvast õhtusöögile. Foto: Dmitri Kotjuh

Amblas tegutsev Kirsimari söögituba tähistab 25. aprillil oma 11. sünnipäeva õhtusöögiga, mis ühendab maitseelamused ja meelelahutuse. Vanas kõrtsihoones paiknev söögituba on tuntud oma koduse atmosfääri ja lihtsa menüü poolest.

Söögitoa eestvedaja Meelis Kirsi­ ütlust mööda pakub seekord maitseelamusi tunnustatud kodukokk Ingrid Tokaruki, kes valmistab erilise kolmekäigulise õhtusöögi. «Oleme proovinud mitmeid üritusvorme, ent sel korral mõtlesime panna rõhku mõnusale olemisele, erilisele õhtusöögile ja teha külastaja meeltele pikk pai,» lausus Kirsi.

Sünnipäevapidu algab õhtul kell seitse ja kestab kuni kella kümneni. Kirsi selgitusel algab õhtusöök hõrgu punase kala tartariga, millele lisab kreemisust sametine avokaado­kreem. Kõrvale pakutav krõbedaks röstitud ciabatta annab roale mõnusa tekstuuri ja toob kõik maitsed esile.

Kommentaarid
Tagasi üles