Paide linn paneb oma arengusuuna paika

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Paide linna kodulehel on avalikustatud Paide linna arengukava uus versioon, mille kohta oodatakse küsimusi ning ettepanekuid 9. augustini.

Paide abilinnapea Elena Sapi ütlust mööda on arengukava uue versiooni nimel suure töö ära teinud linnavalitsuse ametnikud ning viie töörühma liikmed ning nende juhid, kes alates kevadest aktiivselt arengukava ülevaatamise ning täiendamisega tegelenud on.


„Arengukava uus versioon käsitleb perioodi 2011. kuni 2020. aastani ning visiooni Paide linnast 2035. aastani ning põhineb peaasjalikult olemasolevatel valdkondlikel arengukavadel ning juba varasemalt kokkulepitud arengusuundadel,“ selgitas Sapp. „Suuri ning drastilisi muutusi Paide linna arengus arengukava ette ei näe, kuid kindlasti tasub linlastel arengukava projektiga tutvuda, sest lisaks tulevikusihtidele annab see ka huvitava ning asjakohase ülevaate Paide linna erinevate eluvaldkondade hetkeolukorrast,“ lisas ta.


Sapp andis teada, et4. augustil kell on 16 kavas ka linnavalitsuse Pärnu 3 hoone II korruse saalis arengukava avalik arutelu. Pärast avalikku arutelu ning ettepanekute tegemist asub arengukava projekti arutama linnavolikogu poolt loodud ajutine arengukava komisjon. Paide linnavolikogu hakkab uut arengukava menetlema septembrikuu istungil.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles