Krossiradadel jätkus tuttav stsenaarium

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Tarasov sai Linnamäel sõidetud Eesti motokrossimeistrivõistluste kolmandal osavõistlusel kolmanda koha. Võistluste arvestuses jätkab ta samuti kolmandana.
Kristo Tarasov sai Linnamäel sõidetud Eesti motokrossimeistrivõistluste kolmandal osavõistlusel kolmanda koha. Võistluste arvestuses jätkab ta samuti kolmandana. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sarnaselt kuu alguses Kihlis sõidetud Tridens Eesti motokrossimeistrivõistluste teise etapiga oli ka möödunud nädalavahetusel peetud kolmandal osavõistlusel järvakate parim 65cc klassis kolmandaks tulnud Kristo Tarasov.

Jõgeva lähistel Linnamäe krossirajal sõidetud võistlustel nägi kahel päeval võistlemas kokku kümne masinaklassi motosportlasi.


Võistlustele lisas rahvusvahelist mõõtu tänavu Enduro MMi sarjas kaasategev Aigar Leok, kes startis Open klassis. Leok võttis kvalifikatsioonisõidus võidu, oli avasõidus teine ja teise sõidu lõpetas tehniliste viperuste tõttu kuuendana.


Aigar Leok tunnistas pärast võistlust, et taas krossi sõita oli väga lõbus. «Eks see oli mulle hea trenni eest enne International Six Days Endurot Soomes,» märkis ta. «Paraku rikkus teise sõidu tehniline probleem. Mure elektroonikaga ei andnud kindlust, sest kui hüppe peal tsikkel välja sureb, oleks tagajärg kehv. Seepärast võtsin lõpus väga rahulikult.»
Roosna-Alliku motoklubi sõitja Kristo Tarasovi isa Rivo Tarasov hindas pühapäeval peetud 65cc mootorrataste kaks võistlussõitu samuti ootamatusi täis olnuteks.

TULEMUSED

Tridens EMV III etapp Jõgeval
65cc: III Kristo Tarasov Roosna-Alliku MK.
MX2: 7. Tanel Rauk Türi AMK.
MX Open: 7. Tanel Rauk Türi AMK.
Seenior: 5. Enno Lustus Türi AMK, 10. Aivo Smitt Türi AMK.
Quadracers: 15. Mark Saar Roosna-Alliku MK.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles