Ajakeskus vahetab juhti

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Vallitornis ajas rändamise asemel hakkab Piret Sapp haridusministeeriumile nõu andma.
Paide Vallitornis ajas rändamise asemel hakkab Piret Sapp haridusministeeriumile nõu andma. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide abilinnapea toolilt ajakeskust Wittenstein juhtima läinud Piret Sapp lahkub Tartusse ning tema ameti võtab üle endine Paide linnavolikogu esimees Ants Hiiemaa.

Piret Sapp lahkub SA Wittenstein juhatuse liikme kohalt 7. augustil. Sapp ütles, et talle tehti haridus- ja teadusministeeriumist pakkumine, millest ei saanud loobuda.
Tema uueks ametikohaks saab asekantsleri nõunik.
Sapp selgitas, et Tartusse mineku peamine põhjus on siiski lapsed, sest vanem poeg lõpetas põhikooli ja läheb Tartusse edasi õppima. «Seal on ka Eesti parimad tingimused saalihokit mängida,» lisas ta.
Sapp ütles, et ajakeskusest saab ta rahuliku südamega lahkuda ka seetõttu, et tema tööd hakkab jätkama Ants Hiiemaa. «Ants saab selle tööga kindlasti minust pareminigi hakkama,» sõnas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles