Omavalitsuste liidus alustas tööd uus juht

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tippi
Toomas Tippi Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kevadel Järvamaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektori ametikohale korraldatud konkursi võitis kolme kandidaadi hulgast Toomas Tippi, kes asus tööle 1. septembrist.

Kandideerimisel märkis Toomas Tippi oma motivatsioonikirjas: „Järvamaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektori kandidaadina arvan, et Järvamaa Omavalitsuste Liit peab olema oma tegevuses ülimalt proaktiivne. Seda just kohalike omavalitsuste mõju suurendamiseks maakonna tasandil. Omavalitsuste Liidus peavad sündima uued maakondlikud, üle –eestilised ja rahvusvahelised koostööprojektid. Usun, et just Järvamaa omavalitsused saavad uuendusliku koostöö kaudu olema maakonna arengu eestvedajad.“


Valdkonnad, milles liit peaks rohkem koostööd tegema, on Tippi sõnul ühisasutuste areng, IKT arendustegevus, ettevõtluse areng ja töökohtade loomine, haridus ja noored ning kultuur ja sport.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles