Maavalitsus ootab parimate ettevõtete ja turismiarendajate kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta suurettevõtte auhinna võttis eelmisel aastal vastu AS Kuma juhataja Ervin Runnel.
Aasta suurettevõtte auhinna võttis eelmisel aastal vastu AS Kuma juhataja Ervin Runnel. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva maavalitsus kuulutas välja konkursid «Järvamaa parimad ettevõtted 2011» ja «Järvamaa parimad turismiarendajad 2011», kandidaatide esitamise tähtaeg on 7. oktoober.

Parimate ettevõtete konkurss selgitab välja aasta tublima suur- ja väikeettevõtte, edukaima noore ettevõtte ja piirkonna edendaja, eripreemia saab ettevõtja sõber.
Maavalitsus soovib tunnustada neid Järvamaal tegutsevaid äriühinguid, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud siinset elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, spetsialistidele ja investoritele.
Hindamise alus on kandidaadi eelmise aasta tegevus ja majandusaasta aruanne.
Parimate turismiarendajate konkursiga selgitab maavalitsus välja aasta atraktiivseima turismiobjekti ja silmapaistvaima turismiedendaja.
Konkursi võitjad kuulutab maavalitsus välja Järvamaa ettevõtlusnädala ajal 3. novembril Väätsa mõisas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles