Homse õhtuni saab esitada Paide parimate ettevõtjate kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järvamaa muuseum

Paide linnavalitsus otsustas tänavu taaselustada ammu soiku jäänud Paide ettevõtluskonkursi. Konkurss peaks välja selgitama Paide parima ettevõtte, parima tööandja, toetaja, kohaliku toote või teenuse ja parima teeninduskultuuriga ettevõtte.


Konkursile saavad ettevõtted, organisatsioonid, asutused ja eraisikud esitada äriühingute ja füüsilisest isikust ettevõtejate kandidaate neljapäeva õhtuni.
Paide linnavalitsuse ettevõtlusspetsialist Rita Laanetu ütles, et täna lõunaks oli tunnustamiseks esitatud kolm ettevõtet ja kaks kohalikku toodet, kahjuks pole keegi veel märganud esile tõsta ühtegi hea teeninduskultuuriga ettevõtet.
Laanetu loodab, et täna-homme saabub veel esildisi, eriti eraisikutelt. «Eraisik näebki kõige paremini, kus on hea teenindus või mis on hea kohalik toode või teenus,» sõnas ta.
Iga kategooria parimat autasustab Paide linnavalitsus tänukirja ja meenega linna sünnipäeva tähistamisel 30. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles