Veel täna saab esitada olümpiatõrviku kandjaid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiatuld kandev tõrvik eile Pariisis. .
Olümpiatuld kandev tõrvik eile Pariisis. . Foto: AFP / Scanpix.

Rahvusvahelise olümpialiikumise ja EOK suurtoetaja Samsungi kampaania Londoni olümpia tõrvikukandjate leidmiseks hakkab lõppema.

Eestist saadetakse olümpiatõrviku jooksule kaks tulekandjat, kandidaatide esitamine lõpeb täna, 16. septembril.

«Olümpiatule tõrvikukandjaks võib saada igaüks, kes on andnud endast teiste või ühiskonna hüvanguks rohkem, kui temalt eeldatakse,» selgitas kümnevõistleja Mikk Pahapill, kes on olümpiamängude suurtoetaja Samsungi olümpiasaadik.

Pahapill märkis, et kandidaat ei pea olema tuntud või spordiga seotud inimene. Tõrvikukandjaks võib nimetada oma naabri, sõbra, perekonnaliikme, töökaaslase või kelle iganes, kes on andnud silmapaistva panuse teiste heaks. «See on hea võimalus tänada tublisid inimesi pakkudes neile võimalust esindada Eesti riiki ja rahvast olümpiamängudel,» ta.

Tõrvikukandja kandidaadi esitamiseks tuleb internetilehel samsung.ee esitada kandidaadi nimi ja põhjendus, miks just tema peaks Londonis olümpiatuld kandma. (Delfi sport)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles