Aukodaniku tiitel tuli isamaaliste aadete eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Memento Järvamaa ühenduse esimeest Lembit Leinjärve kuuleb tihti kõnelemas küüditamise aastapäevadel nii Paides kui Türil.
Memento Järvamaa ühenduse esimeest Lembit Leinjärve kuuleb tihti kõnelemas küüditamise aastapäevadel nii Paides kui Türil. Foto: Alo Aasma

Erilise austuse avaldusena Türi vallale osutatud väljapaistvate teenete eest tunnustab vald aukodaniku tiitliga isamaaliste aadete eest seisjat, Eesti sõjameeste Järva ühingu asutajaliiget ja juhatuse esimeest ning Memento Järvamaa ühenduse esimeest Lembit Leinjärve.


Leinjärve esitas aukodaniku kandidaadiks IRLi Türi osakond, mille liikmete hinnangul sobib Leinjärv isamaalise ja väärika kodaniku eeskujuks kõigile Türi valla elanikele ning tema panus kogukonnaellu ning oluliste väärtuste hoidmisse on tunnustust väärt.

AUMÄRGID

Türi vald tunnustab vallale osutatud silmapaistvate teenete eest kuldse aumärgiga kolme isikut.
Tänavu pälvivad selle tunnustuse Ale talu peremees Koit Teder, Laupa põhikooli direktor, koduloo uurija ja jäädvustaja Kaarel Aluoja ning Rassi külaseltsi juhataja Elor Ilmet.
Hõbedase aumärgiga tunnustab vald kolme tublit noort. Türi majandusgümnaasiumi vilistlased Laura Tatrik ja Siim Sisask õppisid suurepärastele tulemustele ja esindasid kooli edukalt aineolümpiaadidel, Madis Roosipuu lööb aktiivselt kaasa noorkotkaste tegevuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles