Paide linnavalitsuses alustasid tööd uued asjatundjad

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Õun.
Anu Õun. Foto: Maarit Nõmm/ Paide linnavalitsus

Paide linnavalitsus on saanud juurde kaks noort oma valdkonna asjatundjat –ehitusspetsialistina asus ametisse Kert Kaasik ning sotsiaaltöö spetsialistina alustas tööd Anu Õun.

Kert Kaasik on pärit Paidest, lõpetanud Paide ühisgümnaasiumi ning hetkel on tal käsil magistriõpingud Tallinna Tehnikaülikooli Tartu Kolledžis ehitusinseneri erialal.

Anu Õun on samuti Järvamaalt pärit. Pärast Türi gümnaasiumi lõpetamist kolis kümneks aastaks Võrru. 2014. aastal lõpetas Õun Tartu tervishoiu kõrgkooli hooldaja kutseõppe. Ta on töötanud ligi neli aastat haiglas hooldajana ning üle nelja aasta erihoolekandes tegevusjuhendajana. 2018. aastal lõpetas ta Lääne- Viru rakenduskõrgkooli sotsiaaltöö erialal ning jätkab sügisel magistriõpinguid Tartu Ülikoolis sotsiaaltöö ja sotsiaalpoliitika erialal.

Õunale on südamelähedane teema dementsus ja omastehooldus ning alates aastast 2015 on ta olnud eestvedajaks mitmes selle teemalises projektis. Ta on MTÜ Elu Dementsusega liige ning on korraldanud ja läbi viinud juba üle 15 dementsusega eaka omastehooldaja tugigrupi kohtumist.

Lisaks neile on alates juulist Paide ühisgümnaasiumi direktoriks Kersti Kivisoo, kes alates 1. septembrist jätkab juba Paide Hillar Hanssoo Põhikooli juhina. Anna Vaba Aja Maja uus juhataja on Signe Roos ning Viisu lasteaeda juhib Aivi Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles