Järva Teataja vahelt leiab tasuta ajakirja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 60+
Ajakiri 60+ Foto: Repro

Laupäeval, 8. oktoobril ilmuva Järva Teataja vahel ilmub uus tasuta ajakiri 60+, mis on mõeldud eelkõige elukogenud inimesele, ent kindlasti leiavad sealt põnevat lugemist nooremadki.
 

Ajakirja avanumber uurib, kas vanadekodus on võimalik hästi elada. Otsitakse põhjusi, mis sunnivad eakat inimest armsast kodust loobumisele mõtlema.

60+ ei unusta kõhu peale mõtlejaid. Lihtsaid ja nutikaid võimalusi toidulaua rikastamiseks tutvustab kokaraamatute autor ja pereema Sille Varblane.

Uues ajakirjas leiab põnevaid teadmisi toidulisanditest. Näiteks seda, et Eesti oludes peab kõigil kuudel, mille nimes on r-täht, midagi tavatoidule lisaks tarbima.

Neid inimesi, kes seeni ei söö, pole vist palju. Ajakirjast 60+ saab lugeda, milliseid seeni eestlane kõige rohkem sööb. Värskest ajakirjanumbrist leiab õpetusi, kuidas võidelda seenemürgistusega.

Mõni inimene küsib hambaproteese apteegist. Sealt neid paraku ei leia. Uuest ajakirjast saab teada, kust hambaproteesid tulevad.  

Et kallid prillid teeniksid pikka aega, ei ole neid mõistlik taskusse pista või kotinurka suruda. Klaasid ei kogu tülikaid kriime ja raamid ei paindu kõveraks, kui neid kaitseb tugev toos. 60+ annab nõu, milline on hea prillitoos.

Uues ajakirjas ei vaadata mööda vähktõvest. Lohutavana peaks mõjuma, et vähk, mis võtab põlved nõrgaks ka kõige mehisemal mehel, pole moodsal ajal enam nii lõpliku iseloomuga, kui haigusele õigel ajal jaole saab.

Ajakirja 60+ väljaandja on aktsiaselts Ühinenud Ajalehed. Ajakiri ilmub peale Järva Teataja veel Sakala, Virumaa Teataja, Pärnu Postimehe ja Valgamaalase vahel. Üllitise avanumbri pani kokku ajalehe Sakala toimetus.

Järgmine 60+ ilmub jaanuaris. Järgmisel aastal on plaanis välja anda neli numbrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles