Vanatehnika killavoorile tulevate väikesõidukite arv küündib poolesajani

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühistranspordi ja kummaliste kulgurite killavoor 2017
Ühistranspordi ja kummaliste kulgurite killavoor 2017 Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval, 4. augustil näeb ärva-Jaani alevi tänavatel tavapärast suveüritust – vanatehnika killavoori.   Tänavu on üritusele eriti oodatud väikesõidukid. 

Väikesõiduk on eeskätt maanteeameti registri tähenduses L-, M1- või N1- kategooria sõiduk (sõiduautod, väikebussid, kergveokid, mootorrattad, mopeedid ja muu väiksemamõõduline liikuv tehnika).

Osaleda võivad ka kõikide eelmiste killavooride teemasõidukid: põllumajandusmasinad, tuletõrjega seotud, iseehitatud, Eestis ehitatud, Eestis ümber ehitatud sõidukid. Erilist huvi on alati äratanud kummalised kulgurid, mida on rohkem või vähem näha olnud kõigil killavooridel. Nii ootavad korraldajad ka tänavu  kummaliste kulgurite rohket osavõttu. 

Täpsem ajakava ja kogu teave ürituste kohta ilmub nii Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga veebi- ja Facebooki leheküljele.

Kui juuli keskpaiga seisuga oli killavoorile tulemas vähemalt 18 eksponaati, siis esmaspäeva pärastlõunaks oli masinaid koos juba 49. Kirjapanek jätkub: teisipäeva lõunaks oli masinaid juba 55. Nimekiri!

Lisainfo: Tuve Kärner, tel 514 9485 ja e-post tuve@jjaani.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles