Suvemuusikali tegijad paluvad abi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varsti algavad Türi kultuurikeskuses Kaarli uue muusikali «Sofia» proovid.
Varsti algavad Türi kultuurikeskuses Kaarli uue muusikali «Sofia» proovid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti noorte muusikaliteatri tuliuus originaalmuusikal "Sofia" vajab helde käega annetajate abi. Nimelt on lavalt puudu mõningad detailid.

 

Muusikali tegijad paluvad tuua

* Igat värvi ja sorti, igas suuruses ja kimbus kunstlilled ja kunsttaimi. Eriti tore on, kui kellelgi on ka väiksemaid puid ja põõsaid.

* Nii lavakujunduse kui ka kostüümide tarvis mitmesuguseid värvilisi kangaid. Eriti oodatud on läikivad, sillerdavad, sädelevad, kivikestega, litritega, mustritega kangad.

*  Kolme või nelja peaga suuremat sorti küünlajalgu, neid soovib teater kõige rohkem saada.

* Kui kellelgi on kodus rippuma jäänud mõni vana või vähe kulunud või lihtsalt väikseks/suureks jäänud kleit/ülikond või kontskingi on kahju ära visata, siis ande teatrile märku. Teatrilaval annab kostüümikunstnik abiga  rõivastele uue elu.

* Ehetest sobib kõik, mis sillerdab ja sädeleb, kuid kapi põhjas tegevusetult vedeleb. Sõrmused, käevõrud, käeketid, kaelaketid, jalaketid, kõrvarõngad, peaehted, juukseklambrid. Näitlejad toovad teie glamuuri lavale.

Suvemuusikal 2018 "Sofia"

Väikelinnast pärit Sofia suurim soov on vallutada lavasid ning astuda kord maailmakuulsate lauljate kõrval punasele vaibale. Unistused võivad täituda aga kiiremini kui oodatud ning peagi leiab Sofia end showbusiness'i säravast maailmast, kus kõik ei pruugi alati olla selline, nagu paistab. Kes kellele hammast ihub? Millised kleidid kuulsustel seljas on? Kes kellega käib? Milliseid valikuid peab Sofia tegema ja mis on elu mõte? Nendele küsimustele saad vastuse 11.–13. augustil ja 22.–25. augustil Türi kultuurikeskuses.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles