Spordiveteranid teenisid maakonnale kolmanda koha

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Nädalavahetusel toimusid Saaremaal Kuressaares Eesti Seeniorspordi ja spordiveteranide Liidu 51. spordimängud. Järvakad võistlesid seal igati edukalt.

 

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring andis teada, et meie seeniorsportlased saavutasid  üldkokkuvõttes II grupis kolmanda koha. Üldarvestuses olime 15 maakonna seas viiendad. „Mängude kokkuvõttes läks arvesse kergejõustiku ja viie parema spordiala tulemused. Meil oli esindatud vähem alasid,“ selgitas Maaring. „Arusaadav, on puhkuste aeg, sõit Saaremaale on pikk. Eks sel põhjusel osad inimesed mängudele tulla ei tahtnudki. Olen kindel, et tänavakorvpallurite ja orienteerujate olemasolul oleks meil läinud veelgi paremini.“

Siiski jäi Maaring ka saaduga rahule. „Täitsa hästi läks. Tublid olid nii nooremad kui vanemad sportlased,“ põhjendas ta.

Mängudel osales üle 550 seeniorisportlase üle Eesti. Parimad selgitati kaheksal spordialal. 

Üldarvestuses võitis I grupis Pärnumaa 157 punktiga, II grupis oli aga edukaim Saaremaa SL 159 punktiga.

Järvakad olid esindatud mälumängus (esikoht), discgolfis (üldarvestuses saavutati teine koht), võrkpallis (M55+ III, M35+ II), kergejõustikus, kabes ja petankis. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles