Ringhäälingumuuseum teeb vaheajalistele sissejuhatuse raadio- ja teletöösse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringhäälingumuuseum
Ringhäälingumuuseum Foto: Eesti Ringhäälingumuuseum

Algaval sügisesel koolivaheajal on Türile Eesti ringhäälingumuuseumisse eriti oodatud vaheajapidajad vanuses 7-12 eluaastat, kelle jaoks on koostatud vaheaja programm.


Eesti Ringhäälingumuuseum direktor Juhan Sihver ütles, et 25. oktoobril on muuseumis vaheajalistele kuuldemängupäev. Sel päeval kell 12 oodatakse huvilisi kuuldemänguks lavastama Juhan Kunderi  muinasjuttu «Vigur rehepapp», kell 14 lavastatakse kuuldemänguks sama autori loo «Vaeslaps ja talutütar».

27. oktoobril on muuseumis vaheajaliste teleuudiste päev. Kell 12 ja kell 15 algava programmi käigus saavad soovijad vaadata arhiivikaadreid uudistesaadetest ning panna end seejärel proovile uudistesaate toimetaja ja saatejuhina.
28. oktoobril kell 13 oodatakse vaheajalisi tutvuma raadioreporteri tööga. Tehakse ringkäik muuseumis, kuulatakse näiteid reportaažidest ja proovitakse ise reportaaži teha.
Osalemissoovist palutakse ette teatada telefonil 385 7055. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles