Puust ja punaseks: jäätmekonteinerid ja nende täitumine

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et teada saada täpsemalt teatud piirkonna elanike käitumisest oma jäätmetega, viime mõnedes piirkondades läbi teatud ajahetkedel põhjalikuma analüüsi. Pildil ühelt Pärnu aadressilt kaasavõetud ja tühjaks kallatud pakendikonteiner. Konteineri sisu sorteerisime ja kaalusime ära grammi täpsusega.
Et teada saada täpsemalt teatud piirkonna elanike käitumisest oma jäätmetega, viime mõnedes piirkondades läbi teatud ajahetkedel põhjalikuma analüüsi. Pildil ühelt Pärnu aadressilt kaasavõetud ja tühjaks kallatud pakendikonteiner. Konteineri sisu sorteerisime ja kaalusime ära grammi täpsusega. Foto: Postimees.ee

Järva vallas on probleemiks kujunenud pakendikonteinerite ületäitumine, kirjutatakse Järva valla koduleheküljel

Kahjuks näeme, et suuresti on probleem inimeste teadmatuses, mida ja kuhu võib ja tuleb panna. Pakendikonteinerid ning paberi - ja papikonteinerid on avalikud. Kuid selleks, et kõik kodanikud tunneksid ennast hästi ning prügimäed ei riivaks silma ega hinge, tuleb jälgida, mida võib ja mida ei või nimetatud konteineritesse viia. 

Uuri edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles