Paide teater hakkab noori juhendama

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide teatri trupi moodustavad (vasakult) projektijuht Harri Ausmaa ning suvel Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli 28. lennu lõpetajad: lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Kirill Havanski, Johannes Richard Sepping ja Ursel Tilk.
Paide teatri trupi moodustavad (vasakult) projektijuht Harri Ausmaa ning suvel Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli 28. lennu lõpetajad: lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Kirill Havanski, Johannes Richard Sepping ja Ursel Tilk. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel sügisel käivitub Paide teatri näitlejate eestvedamisel teatristuudio, milles on võimalik end täiendada 15–22aastastel noortel.

Paide teater annab teada, et näitlejate juhendusel õpivad noored teatristuudios oma mõtteid väljendama, avardub nende maailmataju ning nad tutvuvad teatri- ja etenduskunstide maailmaga.

Stuudio töötab kaks päeva nädalas, mõlemal korral kaks tundi, lisanduvad teatriühiskülastused ja pikemad töötoad.

Vastu võetakse grupp 15–22aastaseid noori nende seast, kes tulevad 4. ja 6. septembril kell 18 Paide muusika- ja teatrimajas algavasse õpituppa-vastuvõtule. Kaasa tuleks võtta mugavat liikumist võimaldavad rõivad (dressid).

Stuudiot juhendavad  peamiselt Ursel Tilk, Joosep Uus ja Johannes Richard Sepping.

Paide riigigümnaasiumi õpilastel on võimalik registreerida teatristuudio valikaineks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles