Meenekonkurss pakub käsitöötegijatele veel ühe võimaluse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaine suveniir
Eestimaine suveniir Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Järvamaa arenduskeskus kuulutas mais välja konkursi «Järvamaa suveniir 2018», mille lõpptähtaeg oli 31. august. Osalejate kesise huvi tõttu aga otsustas keskus lõpptähtaega veidi edasi lükata.

Veel augusti eelviimasel nädalal pidi Järvamaa infokeskuse infokonsultant Piret Sihveril tõdema, et kohalikud käsitöömeistrid pole konkursile just tormi jooksnud ning veel polnud töid laekunud. Esialgseks lõpptähtajaks, 31. augustiks oli konkursile oma ettekujutuse maakonna suveniirist esitanud kolm tegijat, ent seda on liiga vähe, mistõttu lükkaski arenduskeskus tähtaja 21. septembri peale.

Suveniirikonkursi eesmärk on mitmekesistada Järvamaad tutvustavate ja piirkonna mainet kujundavate suveniiride valikut ning virgutada kohalikku loomet. Järvamaa arenduskeskuse kokku kutsutud žürii tutvub töödega septembris ja võitjad kuulutatakse välja oktoobris Järvamaa ettevõtlusnädalal. Ka avalikkusele antakse võimalus valida kavandite hulgast oma lemmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles