Paide gümnaasium võis püstitada maailmarekordi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide gümnaasium

Paide gümnaasium jõudis kampaaniaga «Helkur on popp» niikaugele, et reedel oli kõikidel koolis käinud lastel jope küljes helkur.

Kampaania eestvedaja õpetaja Siiri Sitska ütles, et helkurite kandmist kontrolliti koolis esmaspäeva, teisipäeva, kolmapäeva ja reede hommikul. «Kui esmaspäeva hommikul polnud helkurit pooltel õpilastel ja õpetajatel, siis reedel oli see peaaegu kõigil olemas,» sõnas ta.

Sitska märkis, et reede hommikul puudus helkur 40 inimesel, kellega vestles ka politseinik. «Trahvi kellelegi ei tehtud, kuid kõik said kingiks helkuri, mistõttu on meil praegu tervel kooliperel helkurid,» lausus ta.

Sitska tunnistas, et tal pole andmeid, kas maailmas on veel mõni kool, kus sajal protsendil õpilastel ja õpetajatel on helkur jope küljes, kuid täiesti võimalik, et nad on püstitanud maailmarekordi.

President Toomas Hendrik Ilves kiidab Facebookis Paide gümnaasiumi helkuri kampaaniat. Ta kirjutab: «Paide gümnaasiumis tegutsevad tublid lapsed ja õpetajad, kes annavad oma panuse Maanteeameti liiklusohutuskampaaniasse «Sinu helkur võib päästa elu!». Tutvu nende teemalehega ning ära kindlasti unusta helkurit kanda.»

Siiri Sitska tunnistas, et presidendi kiitus on kooliperele suur tunnustus. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles