SirLoin loovutab parima mahetoote tiitli uuele tulijale

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Bobrovski võtab ahjust välja lepasuitsuselt lõhnavad põdravorstid. Ahjutäis on tehtud SirLoin OÜsse toodud põdra lihast ning tööstuse peremees Bobrovski tagab, et jahimehed saavadki just oma lastud põdra lihast valminud tooted koju viia.
Lauri Bobrovski võtab ahjust välja lepasuitsuselt lõhnavad põdravorstid. Ahjutäis on tehtud SirLoin OÜsse toodud põdra lihast ning tööstuse peremees Bobrovski tagab, et jahimehed saavadki just oma lastud põdra lihast valminud tooted koju viia. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval, Eesti Vabaõhumuuseumis toimuval leivapäeval selguvad konkursside „Parim mahetootja 2018“ ja „Parim mahetoode 2018“ võitjad. Leivapäeva külastajad saavad valida ka oma lemmikmahetoote.

 

„Eesti põllumajandusmaast on juba 20% mahepõllumajanduslikus kasutuses. See on silmapaistev tulemus, mille saavutamiseks on palju tööd tehtud,“ ütles maaeluminister Tarmo Tamm. „Kiidan meie tublisid mahetootjaid, kes toodavad kvaliteetset mahetoorainet, hoides samal ajal meie keskkonda, ning oskuslikke mahetooraine väärindajad, tänu kellele on eestlastel lai valik põnevaid mahetooteid. Mul on hea meel, et Eesti mahetooted on nõutud ka väljaspool Eestit – sellele viitab järjest suurenev mahetoodete ekspordimaht.“

2017. aastal valiti Eesti parimaks mahetootjaks Lauri-Jaani OÜ Läänemaalt. Parim mahetoode 2017 oli SirLoin OÜ valmistatud verivorst. Sel aastaid konkursi lõppvoorus Järvamaa mahetooteid esindatud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles