Kaido Kirikmäe kavatseb uue kooliga rikastada Paide muusikaskeenet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kirikmäe näitas huvilistele ruumi Paide muusika- ja teatrimaja neljandal korrusel, kus ta hakkab muusikaalaseid teadmisi jagama.
Kaido Kirikmäe näitas huvilistele ruumi Paide muusika- ja teatrimaja neljandal korrusel, kus ta hakkab muusikaalaseid teadmisi jagama. Foto: Kadri Laube/Järva Teataja

Kaido Kirikmäe avas reedel Paide Uue Muusika Kooli & Stuudio, mis hakkab pakkuma nii noorukitele kui ka täiskasvanutele muusikalisi algteadmisi heli salvestamisest selle komponeerimiseni.

Kirikmäe on muusikaga tegelenud juba 28 aastat ning olles viimastel aastatel keskendunud suuresti produtseerimisele ja ka teiste muusika salvestamisele, jõudis tema jaoks kätte hetk, kus ta tahtis hakata oma teadmisi edasi jagama. 

Kirikmäe tunnistas, et enda stuudio avamine on olnud juba mõnda aega üks tema unistusi. «Siiamaani on väga palju tehtud põlve otsas - mitmed albumid on valmis lindistatud kuskil kodudes, kus laua all kass kräunub ja koer haugub. Nüüd võin oma unistuse täitunuks lugeda,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles