Värske karikavõitja näitas kerget sammu ka ümber Türi järve joostes

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ümber Türi tehisjärve joostud ringidel polnud meeste konkurentsis taas vastast KJK Järvala sportlasele Olavi Allasele, kes võttis eilse Eesti karikavõidu järel kodukoha võistlust kui meeldivat treeningut ning sai selle eest veel ühe karika pealekauba.

Olavi  Allase ütles, et otsus oma eelkäija Margus Pirksaare jooksule tulla sündis eile õhtul spontaanselt. "Mul polnud see üldse plaanis, kuid pärast kümmet kilomeetrit Jõulumäel oli tunne päris hea ning otsustasin, et tulen ja jooksen nii treeningu mõttes," lausus ta.

Oma põhiliseks konkurendiks sai ta Türi treeningute ajast tuttava Rauno Reinarti, kellega nad jooksid neli järveringi külg-külje kõrval. "Tean ja tunnen Raunot ning aimasin, et peaksin ta igal juhul üle jooksma. Nii ma tegingi viimasel ringil kiirenduse ning sellest piisas, et edumaa sisse käristada," rääkis Allase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles