E-Piim tutvustab oma tooteid Prantsusmaal

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-Piima või teeb iga koogi patuselt maitsvaks.
E-Piima või teeb iga koogi patuselt maitsvaks. Foto: E-Piim

Kuni 25. oktoobrini kestab Pariisis Nord Villepinte messikeskuses üks suuremaid rahvusvahelisi toiduainetööstuse messe maailmas "SIAL 2018" (Salon international de l’agroalimentaire), kus Eesti toidutootjate esinemist korraldab Eesti põllumajandus-kaubanduskoda. Eestit esindab messil kümme toidutootjat, nende hulgas ka E-Piim Tootmine AS.

Ühisstend on 185 ruutmeetrit suur. Eesti toidutööstused on põllumajandus-kaubanduskoja abil Pariisi messil käinud 2002. aastast alates.

Eesti põllumajandus-kaubanduskoja juhatuse liige Tiina Saroni sõnul on eksport väikeriigile Eestile üliolulise tähtsusega. Ettevõtete uuenduslik tootearendus ja paindlikkus tootmisel ning aktiivne välissuhtlus tagavad ka eduka müügi uutel turgudel. "Eesti põllumajandussaaduste ekspordi portfell on muutunud järjest mitmekesisemaks. Mahutoodete müügilt on liigutud keerulisemate toodete pakkumisele. Nii oma toodete tutvustuseks kui ka uute ideede ning kontaktide saamiseks on Pariisi mess olnud meie ettevõtjatele oluliseks sündmuseks,” selgitas Saron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles