Noortebänd 2018 tiitlit ihkavad ka Järvamaa muusikud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Noortebänd on suurim ja pikimate traditsioonidega noortele ansamblitele mõeldud iga-aastane võistlus Eestis. Tänavune võitja selgub 9. novembril ning kuue finalisti hulgas on ka ansambel Muster, mille põhituumikus on Järvamaalt pärit vennad Mait ja Erik Mikussaar.

Lisaks enda tutvustamise ja esinemiskogemuste lihvimisele annab Noortebänd uutele ansamblitele võimaluse siseneda Eesti muusikaturule. Võitja saab auhinnapaketi, mis enamasti sisaldab konsultatsioone muusikatööstuse spetsialistidega, loomepuhkust ning muusikavideo salvestamist. Kvaliteetselt toodetud video annab ansamblile võimaluse esitleda oma loomingut nii suhtlusmeedias kui ka telekanalite vahendusel. Jagatakse välja ka eriauhindu ja esinemiskutseid erinevatele muusikafestivalidele. Lisaks saavad finaali pääsenud artistid ühe loo jagu stuudioaega.

Noortebänd 2018 finaalgala toimub 9. novembril Tallinnas Rock Cafes, kus astuvad järgnevad artistid: Duo Ruut, Steven Ilves, Bourbon Sugar, Johanna Randmann, Sleeping Youth.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles