Ümberkorraldused kaotavad Järvamaa Rajaleidja keskusest juhikoha

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Rajaleidja keskus.
Järvamaa Rajaleidja keskus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Innove Rajaleidja võrgustikku ootab uuel aastal ees muutus seoses karjääriteenuste reformiga. Reformi tulemusel liiguvad 1. jaanuarist 2019. aastal noortele suunatud karjääriteenused Eesti Töötukassasse. Ümber mängitakse ka juhikohad ning siinse keskuse juhiks saab piirkonnajuhina Tartumaa keskuse juht.

 

Innove hariduse tugiteenuste agentuuri juht Nele Labi selgitas, et Rajaleidja keskused jätkavad kõikjal üle Eesti õppenõustamisteenuste osutamist. „Kuna muudatusega seoses jääb keskustes vähemaks spetsialiste (karjäärinõustajad ning karjääriinfospetsialistid võetakse üle Eesti Töötukassasse), siis Rajaleidja jaoks tähendab see muutusi juhtimise ja tugistruktuuride osas,“ ütles ta. „Samuti hakkavad keskused olema pisut väiksemal pinnal, kuid enamus keskusi nagu ka Rajaleidja keskus Paides, jäävad samasse asukohta. Seeläbi muutub kliendi jaoks mugavamaks ka nõustamisele registreerumine, kui uuest aastast toimub nõustamiseks aja kokkuleppimine üle-eestilisel infotelefonil või meiliteel ja aja kokkuleppimiseks pole vaja aja eraldi Rajaleidjasse kohale tulla.“

Paide Rajaleidjas muutub ka juht, kuna muudame oma juhtimispiirkonnad suuremaks ning Jõgeva-, Järva ning Tartumaa hakkavad olema ühise juhtimisega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles