Täna tuleks minna helkurikõnnile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Helkurkõnni juubeliaastal korraldab politsei ühes maanteeameti ja abipolitseinikega kõikjal Eestis ennetusürituse „Helkuriga sõbraks“, kus iga piirkonna elanik saab anda oma osa kodukandi naabri, tuttava või teiste piirkonna elanike nähtavaks tegemisse. 

 

Ennetusüritus algab 26. novembril õhtuhämaruse saabudes kell 18 ja vältab Lääne-Eesti kuues maakonnas tunni jagu. Alustuseks räägitakse põgusalt helkuri tõhususest ja korrektsest kandmisest, millele järgneb valitud teelõikudel helkurkõnd, et esitleda teistelegi liiklejatele selle valgusallika töövõimet ning jagada kõnni vältel helkureid kõigile nendele kohalikele, kel seda mingil põhjusel veel ei ole. 

Politseile ja abipolitseinikele oodatakse appi kõiki noori ja vanemaid inimesi, kes hoolivad kodukandi liiklusturvalisusest.

Politseile ja abipolitseinikele oodatakse appi noori ja vanemaid inimesi, kes hoolivad kodukandi liiklusturvalisusest. 

Täiendavate küsimuste korral palume ühendust võtta politseinikuga, kes teie soovitud piirkonnas ennetusüritust läbi viib. Näitamaks, kes oma piirkonna elanike turvalisusest hoolib, soovitame oma osalusest märku anda ka Facebookis üritusele registreerides. 

“Helkuriga sõbraks” kohad ja kontaktid: 

Järvamaal

26. novembril kell 18.00 – Roosna-Alliku alevik | tiina.guutmann@gmail.com

26. novembril kell 18.00 – Viisu küla | viisurahvamaja@paide.ee

26. novembril kell 18.00 – Tarbja küla | tarbjakylaselts@gmail.com

26. novembril kell 18.00 – Anna küla mänguväljak | laine.hallika.001@mail.ee

26. novembril kell 18.00 – Paide politseijaoskonna taga | Eeva Õun (5558 1763)

26. novembril kell 18.00 – Türi kultuurimaja parkla | tyrispordiklubi@gmail.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles