Koeru keskkool otsib endale endiselt direktorit

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kabinile pole Koeru keskkool sugugi võõras, sest sinna on teda varasemalt toonud koostööprojektid. Küll aga püüab ta uues ametis kiiresti tuttavaks saada kooli tavade, õpetajate ja õpilastega.
Jaan Kabinile pole Koeru keskkool sugugi võõras, sest sinna on teda varasemalt toonud koostööprojektid. Küll aga püüab ta uues ametis kiiresti tuttavaks saada kooli tavade, õpetajate ja õpilastega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aprilli alguses kirjutas Järva Teataja, et Koeru keskkooli direktori kohusetäitjana asus ametisse Jaan Kabin, kes tüürib kooli seni, kuni leitakse uus juht.

 

Järva valla abivallavanem Tiina Oraste ütles toona, et Koeru keskkool on detsembri keskpaigast olnud juhita ja juba enne seda tekitas juhtide vahetus teatavaid pingeid. «Selline peata olek pole ühele koolile kuidagi hea ja olukorrale tuli leida lahendus,» sõnas ta.

Oraste lisas, et varem väljakuulutatud konkurss direktori ametikoha täitmiseks nurjus ja on selgemast selgem, et keset õppeaastat seda uuesti välja kuulutada pole mõtet. «Oleme uurinud ka teiste koolide kogemusi samasugustes olukordades ja saanud vastuseks soovitusi, et targem on korraldada konkurss ikkagi kevadel, kui kooliaasta lõpp on ukse ees,» lausus ta.

Direktori kohusetäitja leidmiseks polnud vallavalitsusel tarvis konkurssi korraldada, sest suure juhikogemusega Jaan Kabin, kes oli äsja abistanud valda Koeru tervisekeskuse rajamisel, oli nõus aitama. 

Vaata töökuulutust siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles