Sellised nunnud! Kooli laudas seadsid end sisse uued asukad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järvamaa kutsehariduskeskus

Käesoleval nädalal jõudsid Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekoha lauta uued elanikud – Galloway lihaveise vasikad.

Esialgu sotsialiseeruvadki uued vasikad Järvamaa kutsehariduskeskuse laudas, ent kooli põllumajandusvaldkonna juhtivõpetaja Aive Kupu selgitusel on tulevaks kevadeks asi nii kaugel, et veised pääsevad Prandi ja Pärnu jõe vahelisele alale rajatud karjakoplisse. «Esialgu kasvavad nad jah laudas, panevad oma hierarhiad paika,» ütles Kupp naljaga pooleks.

Teisalt on sellel ka praktiline põhjus, sest jõeluha ääres asuva endise puidutöökoja juures käivad kevadest alates ehitustööd ning kutsehariduskeskuse ehituse, teedeehituse, põllumajanduse ja sisetööde elektriku eriala õpilased kohandasid sügiseks aastakümneid tühjalt seisnud hoonet just nimelt lihaveiste varjualuseks ja söödahoidmiskohaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles