Järvamaa koolinoored võtsid mõõtu saalihokis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvamaa koolinoorte saalihoki võistlused toimuvad kahes vanuserühmas: III-V ja VI-IX klasside vahel.

 

Neljapäeval oli võistlustules noorem vanuserühm, kus osalema oli tulnud  viis järvamaa kooli.

Järvamaa spordiliidu projektijuht Piret Reinfeld andis teada, et tüdrukutest viis võidu koju Koigi Põhikool, teise koha saavutas Imavere Põhikool ja kolmanda koha Laupa Põhikool. Peakohtuniku Taiga Lauri sõnul olid tüdrukud igati südikad ja mängulusti jagus kuhjaga.

Foto: Erakogu

Poistest viis võidu koju Paide Hillar Hanssoo Põhikool, teise koha saavutas Imavere Põhikool ja kolmanda väike aga tubli Vodja kool. Kindlasti väärivad Reinfeldi sõnul tunnustust just Vodja kooli õpilased ja nende kehalise kasvatuse õpetaja Viljar Pennert, kes kõikidele lastele annab igal veerandil vähemalt ühe spordivõistluse.

Eelmisel nädalal said Imavere spordihoones kokku VI-IX klasside õpilased. Siis astusid võistlustulle kaheksa kooli õpilased. Tüdrukutest viisid võidu koju Järva-Jaani Gümnaasium. Teise koha võitsid  võõrustajad Imavere Põhikool ja kolmanda koha Hillar Hanssoo Põhikool Paidest.

Poistest mängisid finaalis mõlemad Paide koolid, seekord jäi väravatega 1:0 peale Hammerbecki Põhikool, teine koht H. Hanssoo PK ja kolmanda koha jätsid koju Imavere koolinoored.

Järgmisena kohtuvad koolinoored 29. novembril Tarbja koolis, kus võtavad omavahel mõõtu pallilahingu mängus.

Protokollid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles