Järvamaa noored näitavad head eeskuju

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored kogunesid Tallinnasse veetma lahedat koolipäva ning tunnustasid endi seas head eeskuju.
Noored kogunesid Tallinnasse veetma lahedat koolipäva ning tunnustasid endi seas head eeskuju. Foto: Lahe koolipäev Facebook

Alexela kontserdimajas toimunud noortekonverents “Lahe Koolipäev” kuulutati välja käesoleva aasta hea eeskuju laureaat ja finalistid, kellede seas oli kaks Järvamaa noort.

Hea eeskuju projektijuht Carolyn Mets selgitas, et hea eeskuju on konkurss, millega tunnustatakse neid koolinoori, kes on oma vabast tahtest viinud kodukandis ellu midagi sellist, mis väärib kogu Eesti tähelepanu. «See on suurepärane võimalus tõsta esile neid, kelle tublid saavutused seni tähelepanuta on jäänud. Innustada neid, kel esimene samm enda tegude poole veel astumata. Noorte silmapaistvatest tegudest kõneldes näidatakse, et nad ei ole vaid tulevikutegijad, vaid tublide tegude elluviijad juba täna,» lausus ta.

Mets märkis, et sel aastal esitati konkursile kokku 73 kandidaati, kellest valiti välja üks laureaat ja 15 finalisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles