Neli inimest said avariis vigastada

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 17.30 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Järva vallas Peedu külas Kaalepi–Lehtmetsa ristmikul.

Sündmuskohal töötanud patrullpolitseinik Eleri Kontkar sõnas, et esialgsetel andmetel pukseeriti sel teelõigul üht sõiduautot Volvo, kui selle roolis olnud naisterahvas äkitsi pidurit vajutas ning masin vajus sõiduteele risti. "Taamalt lähenes teine sõiduauto Volvo, mille juht püüdis ohutult mööda sõita, ent ei suutnud libeduse tõttu vajuma hakanud autoga kokkupõrget  vältida. Kahe masina kokkupõrkes paiskus üks Volvodest kraavi ning selles sai kergemalt viga neli inimest, kes viidi täiendavaks tervisekontrolliks traumapunkti,“ selgitas Kontkar. 
Eleri Kontkar märkis veel, et sõidutee oli kergelt märg jag selle peal omakorda kerge lumekate. "Olgugi et mõlemal masinal olid all nõuetele vastavad lamellrehvid, märkisid avariis osalenud, et tee tundus sõidul libedavõitu. Olgugi et puksiirile lähenenud Volvo juht märkas teel olevat takistust ja püüdis sellest ohutult mööduda, vajus teine sõiduk talle ootamatult külge,“ lausus ta.

Kontkar palus autojuhtidel suhtuda tõsiselt muutlikesse tee- ja ilmaoludesse, tegutseda tasa ja targu ning valida ohutu sõidukiirus nii, et jääks aega teel olevatele ohtudele aegsasti reageerida. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles