Naiskodukaitsja pälvis aumärgi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taive Saar pälvis kodanikupäeva aumärgi
Taive Saar pälvis kodanikupäeva aumärgi Foto: Arno Mikkor

Siseminister Katri Raik andis kesknädalal üle kodanikupäeva aumärgid 15 silmapaistvale inimesele, kes on oma kogukonnas või laiemalt ühiskonnas jätnud olulise jälje, edendades kodanikukasvatust, väärtustades kodanikuteadvust või tehes vabatahtlikku tööd oma kogukonnas. 

Põhjust rõõmustada oli ka järvalastel, sest ühe aumärgi pälvis naiskodukaitsja, Järvamaa arenduskeskuses MTÜ konsultandina töötav Taive Saar.

„Juba kaks aastakümmet tunnustame neid tublisid inimesi, kes oma vabast ajast ja tahtest kogukonna eest seisavad. Sel korral olid need hariduse edendajatest lähisuhtevägivalla vastu võitlejateni, esmaabikoolitajatest laste ja perede aitajateni,“ ütles Katri Raik Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones toimunud pidulikul tunnustusüritusel. „Tänu on ära teeninud aga kõik need kümned tuhanded inimesed, kes iga päev mõne suure või väiksema vabatahtliku teoga Eesti elu edendavad,“ lisas siseminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles