Jõulukuu heategijad ühinesid Türi noormehe toetuseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

12. detsembril on Türi kultuurikeskuses kohaliku tantsustuudio jõulukontsert, mis sedakorda on heategevusliku eesmärgiga. Nimelt soovib stuudio toetada 15aastast Rasmus Juhansoni ja tema peret ning ootab kontserdile tulnute annetusi.

 

«Heategevusliku jõulukontserdiga toetame Rasmus Juhansoni ja tema peret. 15aastane Rasmus hüppas suvel õnnetult vette ja on kaelast allapoole halvatud. Tema ja ta pere vajavad hädasti abi,» annab tantsustuudio oma üleskutses teada.

Heategevuskontsert on 12. detsembril kell 18.30.

Rasmus Juhansoniga juhtus traagiline õnnetus sel suvel, mil ta pea ees Türi tehisjärve kukkus ja viga sai.

Rasmus Juhansoniga juhtus traagiline õnnetus sel suvel, mil ta pea ees Türi tehisjärve kukkus ja viga sai.

Pealtnägijad rääkisid rannavalvurile, et poisid olid rannas mänginud pallimängu. Mängu käigus oli poiss pallilt eest ära põigates libisenud sillalt vette. Paraku on vesi selles kohas vaid poole meetri sügavune ja noormees lõi pea vastu järvepõhja ära. Poisi sõber tõi ta kohe veest välja.

Kaldale toodud noormees oli teadvusel, kuid hingas raskelt, ei tundnud oma käsi ega jalgu.

Foto: Erakogu

Rasmus vajab toetust taastusraviks ja hingamistarvikute soetuseks. Rasmusel on vigastatud kolmas ja neljas kaelalüli, mille tõttu ei ole ta ise võimeline hingama ning ennast liigutama. Vigastus on kahjuks suur ja Rasmuse olukorra parandamine väga kulukas. Praegu sõltub ta täielikult hingamisaparaadist, mis eeldab igapäevast filtrite ja tarvikute vaheust, et ei tekiks põletikku. Väga oluline on ka füsio- ja tegevusteraapia, et taastuda parimal võimalikul viisil.

Lisaks panen Türi tantsustuudio reedel kultuurikeskusse üles annetuskastid, mis püsivad seal aasta lõpuni.

Heategemisaktsiooniga liitunuid on teisigi. Nii aitavad Rasmuse taastusraviks raha koguda ka ilusalong Ilupank (annetuskarp, millesse kogutud raha antakse üle tantsustuudio jõulukontserdil) ja küünetehnik Jaana Kopolovets (eraldab 12. detsembrini igast tehtud tööst kaks eurot Rasmuse toetuseks).

Foto: Ilupank

Cattery von Heeros otsustas Rasmuse abistamiseks oksjonile panna Royal Canini telkpuuri.

Bacco vesipiibudki ühinesid heategevusoksjoniga.

TOETA

Anna oma panus Rasmuse taastusraviks:

Rasmus Juhanson EE552200221024367692

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles