Mees suri prügi välja viies

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lein.
Lein. Foto: Elmo Riig

Pühapäeva õhtul saatis politsei välja teate, et Türi hooldekodust on lahkunud eakas vaegnägijast mees. Paraku leiti ta paar tundi hiljem surnuna. Türi hooldekodu töötajate sõnul on see õnnetu juhus.

Ave Lillemäe ASist Hoolekandeteenused ütles Järva Teatajale, et hooldekodu 74aastane elanik Ülo läks pühapäeval kella 17.30 paiku majast välja prügi prügikasti viima. Samal ajal käis majas õhtusöögi tegemine. Tegevusjuhendaja oli paari elanikuga sööki valmistamas, teised elanikud tegid oma tegemisi.

"Seda, et Ülo ei ole majas, märkas töötaja siis, kui sööma hakati, veidi enne kella 18.30. Seda hetke, kui Ülo välja läks, tegevusjuhendaja ei märganud. Aga kuna elanikud liiguvadki ringi ka teistes majades, siis elanike uksest sisse-välja minek on tavaline tegevus. Ülo väljamineku aeg ja see, et tal oli käes prügikott, tuli välja alles turvakaamera videot vaadates," selgitas Lillemäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles