Päästjad käisid kraavist jõuluvana välja sikutamas

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad on lisaks põlengute kustutamisele, kassipoegade puu otsast alla toomisele ja teele langenud puude eemaldamisele pidanud kraavist ka jõulumeest välja sikutama. Viimasel juhul oli tegu küll videolavastusega, aga kunagi ei tea.
Päästjad on lisaks põlengute kustutamisele, kassipoegade puu otsast alla toomisele ja teele langenud puude eemaldamisele pidanud kraavist ka jõulumeest välja sikutama. Viimasel juhul oli tegu küll videolavastusega, aga kunagi ei tea. Foto: Ivar Kärner

Esmaspäeva õhtul said Järva-Jaani vabatahtliku päästekomando päästjad reageerida veidi ebaharilikule väljakutsele: üks jõuluvana ei tulnud oma saani juhtimisega libedal teel toime ja lõpetas sõidu kraavis.

Väljakutsele reageerinud päästjad sõitsid sündmuspaigale ning sikutasid jõulumehe koos tema sõiduriistaga uuesti teele.

Päriselt sellist õnnetust kuskil statistikas registreeritud pole, sest komando meestel oli käsil jõuluteemalise videotervituse ülesvõtt. Ka jõulumees polnud kohale tulnud Lapimaalt, vaid oli samuti üks komando päästja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles