Vaata, millised Järvamaa paigad pälvisid internetis turistidelt enim tähelepanu

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesetõus Kakerdaja rabas
Päikesetõus Kakerdaja rabas Foto: Sander Ilvest / Postimees

EASi turismiarenduskeskus avaldas, millised on riiklikus turismiinfoportaalis visitestonia.com tänavu enim turistide tähelepanu pälvinud Järvamaa objektid. 

Tänavu on keskkonnas Järvamaa turismiobjektidest enim huvi tuntud Kakerdaja raba matkaraja vastu, mille lehte on sel aastal seal külastatud üle 3 800 korra. Populaarsuselt järgmised on Kreisi trahter üle 2 600 lehekülastusega ning RMK Matsimäe Pühajärve puhkekoht ja telkimisala, mille lehte on külastatud tänavu üle 2 000 korra.

EASi turismiarenduskeskuse turismiinfosüsteemi eksperdi Elen Juurma sõnul tuleks Järvamaa turismiettevõtetel, mida veel visitestonia.com keskkonnas ei ole, registreerida sinna kohaliku turismiinfokeskuse abil. Andmete lisamine on tasuta, samuti võtab turismiarenduskeskus enda kanda tõlkekulud.

EASi turismiarenduskeskus kasutab keskkonda registreeritud turismiobjektide infot, reklaamides Eestit ajakirjanduses ja sotsiaalmeedias, messidel ja koostöövõrgustikes. Ettevõtted saavad ka vaadata statistikat selle kohta, kes ja kui palju nende objekti kohta huvi tunneb, ning lasta külastajatel toodet-teenust broneerida kohe sealsamas portaalis. Samuti saavad registreerunud ettevõtted ligipääsu Visit Estonia e-akadeemiale, et oma ettevõtet eri valdkondades hinnata ja arendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles