Klubi ootab ATV ostuks hooandjate abi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlused noortele motohuvilistele Imavere krossirajal.
Võistlused noortele motohuvilistele Imavere krossirajal. Foto: IM-Klubi

Imaveres laste ja noorte huvitegevust arendav mittetulundusühing IM-Klubi palub kohalikult kogukonnalt tuge lastele ja noortele kasutuseks mõeldud Imavere krossiraja aastaringse hoolduse tarvis ATV soetamiseks.

Tegusatest meestest koosnev IM-Klubi liige Tanel Teas selgitas, et ATV-d ei vaja nad mingite lustisõitude tegemiseks, vaid talvel rajalt lume lükkamiseks ning suvel rajakatte korrastamiseks. «ATV olemasolu aitab võistluste korraldamisel maandada ka turvariski. Kui midagi juhtub raja kaugeimas otsas, jõuame sinna kiirelt kohale,» sõnas ta.

Sel aastal rajasid nad oma raha ja kätetööga Imaverre lastele ja noortele mõeldud krossiraja, kus toimuvad regulaarselt trennid ning on toimunud ka juba esimesed lastele mõeldud motospordi võistlused. Rajal on trennivälisel ajal võimalik käija ka kõigil soovijatel tasuta ning plaan on hoida soovijatele rada avatuna aastaringselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles