Järva vald pani elektriauto 100 euroga müüki

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitsubishi i-MiEv elektriautod ilmusid kohalike omavalitsuste ja riigiasutuste käsutusse 2012. aasta alguses Eesti elektrimobiilsuse programmiga, mille eesmärk oli kiirendada keskkonnasõbralike sõidukite levikut.
Mitsubishi i-MiEv elektriautod ilmusid kohalike omavalitsuste ja riigiasutuste käsutusse 2012. aasta alguses Eesti elektrimobiilsuse programmiga, mille eesmärk oli kiirendada keskkonnasõbralike sõidukite levikut. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järva vald müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel elektriautot Mitsubishi i-MIEV (registrinumber 522 BGM) alghinnaga 100 eurot.

Enampakkumise viis on kirjalik; tagatisraha suurus on 10 (kümme) eurot; osalustasu on 5 (viis) eurot; kõik vara omandiõiguse üleminekuga seotud kulub kannab ostja; ostuhind tasutakse täies ulatuses enne vara üleandmist ostjale.

Tagatisraha ja osalustasu tuleb maksta avalduse esitamise tähtajaks Järva vallavalitsuse arvelduskontole SEB Pank EE211010702000622006 või Swedbank EE222200001120105842. Makse tegemisel tuleb märkida selgituseks „Elektriauto enampakkumine". Enampakkumisel ostuõiguse omandanud isiku makstud tagatisraha arvestatakse ostusumma sisse, teistele osavõtjatele tagatisraha tagastatakse. Makstud tagatisraha ei tagastata isikule, kes hoidub lepingu sõlmimisest kõrvale. Osalustasu ei tagastata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles