Üllatav äramineku versioon: Järvamaa metsakülast kadus noor naine

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud inimese otsingud. Pilt on illustratiivne.
Kadunud inimese otsingud. Pilt on illustratiivne. Foto: Siim Saavik / Lõuna-Eesti Postimees

Lisaks sellele, et aasta viimastel kuudel pöördus politsei avalikkuse poole ühe vanahärra ja -proua kadumislooga, valmistavad lähedastele oma kadumisega muret teisedki järvakad. Politsei hinnangul ei tasu iga kadumise taga eeldada kuritegu. 

Nii pöördusid lähedased juba augusti lõpus politsei poole, sest neil ei õnnestunud saada kontakti 28aastase Agega. Naine kodus oma Mustla-Nõmmel asuvast kodust.

Paide politseijaoskonna vanemuurija Meelis Maaslepp selgitas, et viimane kontakt oli lähedastel naisega juuni keskpaigas. „Politseinikud suhtlesid naise tuttavatega, kontrollisid tema sotsiaalmeedia kontole laekunud infot ning vaatasid pangakaardi kasutuse ajalugu. Samuti kontrolliti naise võimalikke elukohti ja viibimispaiku Paide linnas Mustla-Nõmme külas. Paraku ei ole õnnestunud naise asukohta tänaseks tuvastada,“ slausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles