Koeru spordiklubi korraldab Rakveres meistrivõistlused

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30 euro eest saab väga korralikud nooled. Mida pikem on noole vars, seda rohkem hakkab noole tagumine ots allapoole vajuma. Suurem tutt noole otsas võtab tuule alla ja võimaldab kõrgemalt visata.
30 euro eest saab väga korralikud nooled. Mida pikem on noole vars, seda rohkem hakkab noole tagumine ots allapoole vajuma. Suurem tutt noole otsas võtab tuule alla ja võimaldab kõrgemalt visata. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Koeru spordiklubi korraldab 2. veebruaril Rakveres IV Eesti meistrivõistlused noolemängus. Eesti Dartsiliidu usaldust näitab see, et klubile on korraldamine usaldatud juba kolmandat korda (alates II meistrivõistlustest).

 

Kaks korda on võistluspaigaks olnud Koeru kultuurimaja. Juba esimesel korral kurdeti kultuurimajas ruumi kitsikuse üle ja nüüd tuli pakkumine Rakvere spordikeskusest. Sealses kergejõustikuhallis on ruumi rohkem.

Info!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles