Miljonärist jalgpallistaar käis Türil särki vahetamas ja soengut kohendamas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Türil elava lasteaiaõpetaja Karin Pihliku nõelvilditud inimnäolised figuurid on järvalastele juba tuttavad. Paljud on saanud neid kingituseks ja huvilised on neid imetlenud näitustel siin-seal Eestis, aga ka unistuste maal USAs. Veel eelmise aasta numbri sees juhtus aga nii, et kord juba USAsse läkitatud villafiguur käis meistri näppude all siin iluravi saamas ning jõudis veel enne uue aasta saabumist omaniku juurde tagasi.

Türilt pärit seitsmevõistleja Grete Griffini (neiupõlvenimega Šadeiko) abikaasale Robertile kingitud nukk vajas veidi kohendamist, kuna Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi staar on vahetanud klubi. Seetõttu vajas ka villafiguuril seljas olnud Cleveland Brownsi kirjadega särk vahetust ja sportlane sai selga Baltimore Ravensi logoga mängusärgi. Samuti tehti korrektuuri nuku soengule, sest rastapatse mees enam ei kanna.

Olgu modelliks Arvo Pärt, Eino Baskin, Olav Ehala, Pipi-Liis Siemann, Jaan Pehk või lihtsalt mõni tuttav – Karin Pihliku osavate näppude vahel valmivad figuurid on tõeliselt loomutruud. Nagu päris inimesed, ainult et väiksemad, ja vilditud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles