Fakte Roosna-Allikul kadunud Luule otsinguloost: sisseostud jõuavad koju, vanadaam mitte

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule
Luule Foto: Politsei

21.detsembril jääb Järvamaal Roosna-Alliku alevis teadmata kadunuks 81aastane Luule.

 

Kuna Luulet ei ole tänaseks leitud, siis plaanivad Operatiivse Otsingugrupi inimesed sel laupäeval teha maastikuotsingu.

Luule elab Roosna-Alliku alevist umbes poole kilomeetrit Rakvere poole. Tema tavaline liikumisteekond hõlmas kodu, kauplust ja teenuspunkti Pargi tänavas. 

Viimane teadaolev info Luulest on 21. detsembrist Roosna-Allikult, kui Luule jääb videovalve kaadrisse, liikudes jalgsi kodu poolt kell 15.55 Roosna-Alliku kauplusse ja umbes pool tundi hiljem kell 16.30 kauplusest kodu poole, kuhu on teada, et ta sel päeval ka jõuab, sest tema sisseostud on avamata kujul tema kodus alles.

Loe edasi siit!

TULE APPI

Kõiki, kes on vabad ja kellel on võimalik, kutsutakse Luulet otsima. Kogunemine on laupäeval, 5. jaanuaril kell 10 Roosna-Allikul Pargi 10, kultuurimaja uksest sisse tulles saalis paremat kätt.

Otsingut juhatab kohapeal OPEROGi poolt Aare, tel 524 2776.

Selga on hea panna maastikule vastav riietus, milleks on sooja- ja vettpidavad jalanõud, soojad püksid ja jope ning helkurvest. Kaasa on hea võtta  kuivad tagavarariided ja taskulambid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles