Ees ootavad külade talimängud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tanel Viljat

VII Türi valla külade talimängud tulevad taas ja esimene etapp toimub juba 27. jaanuaril algusega kell 11 Kabala spordihoones.

 

Võrreldes eelmiste aastatega on võistluste juhend veidi paindlikumaks muutunud. Varasemalt lubati võistlema maksimaalselt kaks külade võistkonda, kuid nüüd on võistlejate arv piiramatu. Osaleda saavad kõik soovijad, kuid tingimusel, et etapi jooksul osaleta rohkem kui kahel alal.  Võistkondliku arvestusse lähevad küla parim naine, mees ja noorvõistleja igalt alalt.

Avaetapil Kabalas on päeva eesmärgiks selgitada Türi valla külade parimad lauatennises, koroonas, kabes ja nipsumängus (kabemängu nuppudega ja -laual). Ei puudu ka üllatusala.

Võistlejate eelregistreerimine alade kaupa tuleb teha, hiljemalt 24. jaanuariks, kas elektrooniliselt aadressile liisagritsenko@gmail.com või telefonil 58201464.

Võrreldes eelmiste aastatega on võistluste juhend veidi paindlikumaks muutunud. Varasemalt lubati võistlema maksimaalselt kaks külade võistkonda, kuid nüüd on võistlejate arv piiramatu.

Talimängu teine etapp on 10. veebruaril Kärus (aladeks suusatamine, reesõit, kelgutamine, üllatusala) ja 3. märtsil Väätsal (mälumäng, kaardimäng, üllatusala). (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles