Korvpallipublik tõusis põnevusest tribüünidel püsti

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saku esiliigas toimuvad Viking Window kodumängud toovad alati palju kohalikku publikut saali, kuid eilne õhtu jääb pealtvaatajaile kauaks meelde. Lisaajal 103:102 võidu saavutanud kodumeeskonna toetuseks karjuti hääl ära ning põnevusest tõusti lausa püsti.

Paide Viking Window korvpallimeeskonna abitreener Janno Viilup ütles, et mängu esimene poolaeg oli heitlik ning mehed ei saanud mängu käima. "Poolajale läksime 19 punktilises kaotusseisus, mis oli ikka halvaendeliselt suur vahe," tõdes ta.

Õnneks tuli mängupilti muutus ning teisel poolajal viskas meeskond 56 punkti. Mängu normaalaja lõpp oli Viilupi hinnangul närvesööv, sest seis oli viimasel minutil viigiline, kuid vastased tabasid kolmese. "Olime raskes seisus ja aega maha võtta polnud ka enam võimalik. Siis viskas aga Sten Olmre vastaste hilisemate kommentaaride kohaselt justkui Türilt palli korvi. No see vise tuli igal juhul tavalisest joone tagant visatud kolmesest kaugemalt," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles