Kes tegi? Pesaleidja jäi annetuskastita (1)

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Põder ja Lisanna Pikas annetavad oma sendid rõõmuga kassidele, annetuskastid Paide kauplustes, Pesaleidja annetuskast.
Foto: Dmitri Kotjuh/ JŠärva Teataja
Andreas Põder ja Lisanna Pikas annetavad oma sendid rõõmuga kassidele, annetuskastid Paide kauplustes, Pesaleidja annetuskast. Foto: Dmitri Kotjuh/ JŠärva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeva õhtul juhtus Paide Selveris asuva MTÜ Pesaleidja annetuskastiga õnnetus kui väikelaps selle ümber lükkas ning kast purunes. Nüüd loodab MTÜ, et lapse vanematel jagub südametunnisust ning head tahet panustada uue kasti soetamisse.

MTÜ Pesaleidja Järvamaa esindaja Ene Vaarma sõnul juhtus õnnetus teisipäeva õhtul, mil alla paari aasta vanune väikelaps lauakesel seisnud kasti maha lükkas.

Praegu on katkine kast Vaarma juures kodus ning kuigi esmalt lootis ta, et seda saab parandada, on pleksiklaasist kast kukkumise tagajärjel sedavõrd palju kahjustunud, et parandada seda enam ei saa. Kastist välja pudenenud raha korjati kokku ja seegi on praegu Vaarma käes hoiul.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles