Sporditempel tähistab juubelit ja kutsub kõiki torti sööma

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide E-Piim spordihall. Pilt on illustratiivne.
Paide E-Piim spordihall. Pilt on illustratiivne. Foto: Erakogu

Laupäeval kl 16 on kõik huvilised oodatud Paide E-Piim spordihallis. Tähistatakse spordihalli kümnendat sünnipäeva ja tunnustatakse Järvamaa 2018. aasta parimaid sportlasi. Ei puudu ka sünnipäevatort.

 

Kümme aastat tagasi 20. veebruaril avati Paides spordihall. Spordihall on võõrustanud erinevate spordialade võistlusi ja spordilaagreid ning kontserte ja messe. Igapäevaselt harjutavad kolmes pallimängu-, jõu- ja aeroobikasaalis ning maneežis Paide linna koolid, noortespordiklubid ja harrastussportlased.

Kümne aasta jooksul on spordihalli külastatud üle poole miljoni korra. Alates 1. veebruarist 2012. aastal kannab spordihall E-Piim spordihalli nime.

Aarne Krassi, Jaan Arvola, Elena Sapi, Urmas Rooba, Mario Poluski ja Erich Petrovitsi juhtimisel on spordihalli tegevusse ja arengusse panustanud 51 töötajat.

Laupäeval loovad spordihallis meeleolu lauljad ja tantsijad, päeva juhib Harri Ausmaa. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles