Noored lauljad võistlevad Jõgeval

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noodid.
Noodid. Foto: Erik Prozes / Postimees

Eeloleval nädalavahetusel on Jõgeval Alo Mattiiseni muusikapäevade ajal  XXIII üle-eestiline vokaalansamblite konkurss, kus osaleb ka mitu Paide ja Türi noorteansamblit.

Reedel, 8. märtsil esinevad Türi põhikooli poisteansambel Poisid Ritta (juhendaja Tea Saar), Türi põhikooli tütarlaste ansambel Kullakesed (juhendaja Tiiu Schüts) ja Türi põhikooli tütarlaste ansambel Ilus Elu (juhendaja Tea Saar). Konkursi teisel päeval astub lavale Paide Hillar Hanssoo põhikooli tütarlaste ansambel (juhendaja Anete Sammler), Türi põhikooli neidude ansambel Lahedad (juhendaja Tiiu Schüts), Paide muusika- ja teatrimaja neidude ansambel (juhendaja Tiina Kivimäe), Türi kultuurikeskuse segaansambel Kultra (juhendaja Tea Saar) ning Türi põhikooli segaansambel Kvartetike (juhendaja Tiiu Schüts).

Konkursil võtavad mõõtu koolinoorte ansamblid ja noorteansamblid viies vanuserühmas: IV-V, VI-VII, VIII-IX ja X–XII klass ja noored kuni 26. eluaastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles