Türi tervisekeskuses peeti sarikapidu

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. oktoobril 2018 pandi Türi tervisekeskusele nurgakivi. Nüüdseks on ehitustöödega nii palju valmis jõutud, et peeti sarikapidu.

Türi vallavalitsuse arendusjuht Üllar Vahtramäe rõõmustas, et ehitustöödega ollakse graafikus. Tervisekeskus peaks valmima juunis. Seejärel võtab asjade kolimine ning ruumide sisse seadmine veel mõne kuu aega. Suure tõenäosusega avab tervisekeskus septembris külastajatele uksed.

Tervisekeskuse kompleks tuleb 2000 ruutmeetri suurune ja keskuse peahoones on perearstide, ämmaemanda, füsioterapeudi, koduõe, silmaarsti ja hambaarsti ruumid, lisaks majutab see optikaäri ja apteegi. Eraldi hoone saab kiirabi.

Türi tervisekeskuse ehituse maksumus on prognoosidest suurem: varem hinnatud 2,725 miljoni euro asemel 3,4 miljonit eurot, millele lisandub sisustus. «Selle eest hoolitseb osaühing Türi Tervisekeskus ja sellega tegeldakse,» ütles Türi valla arendusjuht Üllar Vahtramäe sügisel.

Tervisekeskus kerkib aadressile Viljandi 26 Alexela bensiinijaama vastu, kus enne seisid tühjad barakid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles