Pingi tarvis napib veel raha

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: Mairo Cinquetti / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eelmisel sügisel algatasid Koigi kooli lastevanemad ja vilistlased kampaania, millega koguda toetust selleks, et avada tänavu kevadel mõisapargis kooli kauaaegsele juhile Arvo Kangasele kingituseks pink. Rahakogumine pole paraku sujunud.

 

Juba on peetud läbirääkimisi muinsuskaitsega ja saadud jah-sõna. Samuti on idee algatajad pidanud nõu meistriga, kes pingi valmistamise käsile võtab.

Eelmise aasta lõpul olid mõtte algatajad lootusrikkad, et hiljemalt märtsi lõpust saab alustada ettevalmistusi.

Veel pole kingituse plaanijatel teada, kui palju pink ja sellele paigaldatav nimeplaat maksma läheb, ent iga toetus on teretulnud.

Annetada saab Järva vallavalitsuse arvelduskontodele SEB Pank EE211010702000622006 ja Swed­bank EE222200001120105842. Selgitusse tuleb märkida «Koigi kool – pink Arvole».

Kooli õppealajuhataja Kaja Kaljuste ütles, et ettevalmistuste ajakava pole veel kindel, sest jaanuari seisuga oli raha kontodele kogunenud vähe.

Nii tahab Kaljuste Koigi kooli Facebooki lehel meeldetuletuseks algatada uue kampaania. «Kavand on meil olemas juba ammu, kuna see peab olema seotud mõisapargiga,» lausus ta. «Lähipäevadel võtan ühendust tegijaga, kas ta saab teha just sellise ja kas me üldse oma rahaga välja tuleme, seda ei tea. Peame käituma vastavalt olukorrale.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles