Popid ja noortepärased tänavatantsud vallutasid Koeru

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Koeru keskkoolis toimunud õpilaste omaloominguliste tantsude võistlusel esitasid õpilased tänapäevaseid hip-hop ja räpp tantse tõestamaks, et moodne tantsukultuur paneb noored liikuma ning annab neile võimaluse ennnast tantsu kaudu väljendada.

Tantsuvõistlusel astusid üles kõik klassid. Näha sai ka põnevaid vaheesinejaid. Hindeid jagas auväärt žürii koosseisus Marita Kutsar, Kätlin Merisalu, Roger Tibar ja Andriana Lomakina. Nende ülesanne oli välja selgitada iga vanuserühma parimad ning anda välja kõige muljetavaldavama esituse eest Grand Prix.

Hindajaks olnud Paide gümnaasiumi noorsootööjuht ja rahvatantsurühmade Loomisel ning Seltskond juhendaja Kätlin Merisalu ütles, et kõik esitused olid kaasahaaravad ning lavalt paistis kaugele, et noored naudivad tantsimist. «Võttis endalgi jala tatsuma iga etteaste ajal,» naljatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles